Ne zaboravi Like and Share

srijeda, 19. kolovoza 2015.

,

Priprema napitka od tibetanske gljive

Kako da sami sebi pripremite ljekoviti napitak od tibetanske gljive?

Operite gljivu i tada je prelijte sa četvrtinom litre ne kuhanog mlijeka. Sadržaj ostavite u staklenoj posudi da odstoji 24 sata pa mlijeko procijedite kroz plastičnu cjediljku. Važno je da nikada ne koristite metalnu cjediljku ili žlice od metala. Ovako procijeđeno mlijeko je gotov ljekoviti napitak.
Gljivu i posudu zatim dobro operite čistom vodom i ponovo prelite mlijekom. Čuvati prekrivenu posudu na sobnoj temperaturi.


U toku pauze od 10 dana gljivu je potrebno redovno tretirati na isti način kao i za vrijeme upotrebe napitka. To znači redovno je ispirati i prelivati mlijekom jer bi u suprotnim izgubila ljekovita svojstva ili čak i uginula.
Tibetanska gljiva duplo naraste za 17 dana i tada se može prepoloviti i pokloniti onome kome je potrebna.

Pije se isključivo uvečer, prije spavanja tijekom perioda od 20 dana. Nakon toga potrebno je praviti pauzu od 10 dana. Da bi efekt liječenja bio vidljiv kuru je potrebno ponoviti bar tri puta. Za teže oblike oboljenja kuru ponavljati do potpunog izlječenja.

narodnilijek.com
Ne zaboravi Like and Share