Ne zaboravi Like and Share

petak, 28. kolovoza 2015.

,

Tibetanska gljiva – Šta je i kako se priprema?


Tibetanska gljiva dolazi iz Indije, a radi se o veoma rijetkoj i ljekovitoj gljivi. Tek u novije vrijeme ova je gljiva intenzivno i detaljno ispitana, nakon čega su se stručnjaci složili da ona odlično djeluje kao prevencija u očuvanju zdravlja, te djelotvorno djeluje protiv mnogih bolesti.


Iako je gljiva inače rijetka, zbog svojih ljekovitih svojstava dostupna je za kupiti i u našem podneblju u svim bolje snabdjevenim prodavnicama.


Tibetanska gljiva ima sljedeća ljekovita svojstva:


– Liječi bolesti srca i oboljenja srčanih i krvnih žila, te razlaže kolesterol u krvnim žilama.


– Liječi žuč, čisti žučne kanale, čisti dvanaestpalčano crijevo i razlaže žučni kamenac.


– Liječi gušteraču, jetru i slezenu.


– Tibetanska gljiva je prirodno sredstvo za potenciju i kod muškaraca i kod žena.


– Liječi želudac i crijeva, te uspješno otklanja čir na želucu.


– Gljiva sama od sebe stvara antibiotike pa tako liječi upaljena mjesta u organizmu.


– Regulira krvni tlak.


– Liječi bubrege i kontrolira mokraćne putove.


– Zadržava metastaze i njihov daljnji razvoj.


– Gljiva smanjuje osjećaj umora uslijed stresa.


– U sebi, ova gljiva sadrži sve vitamine potrebne za život.

narodnilijek.com
Ne zaboravi Like and Share